werkwijze-wolters-strafrechtadvocaten-5.jpg

De bijstand van onze cliënten bestaat niet alleen uit het voeren van de verdediging ter zitting. Zo veel als mogelijk trachten wij te voorkomen dat het tot een zitting komt. Waar mogelijk of nodig wordt in overleg getreden met de officier van justitie om een optimaal resultaat te behalen. Veel van onze cliënten hebben er geen belang bij dat hun zaak in de openbaarheid komt. Ons kantoorbeleid is dan ook dat wij de pers niet te woord staan, tenzij dat in het belang van onze cliënt is.

Wij verlenen ook rechtsbijstand tijdens doorzoekingen en voorafgaand aan en tijdens verhoren door opsporingsdiensten. Een gedegen voorbereiding op en bijstand tijdens een verhoor kan van doorslaggevend belang zijn voor het verdere verloop van het strafrechtelijke onderzoek en een eventuele strafrechtelijke vervolging. Goede rechtsbijstand door een gespecialiseerd strafrechtadvocaat in die fase kan dan ook het verschil tussen een veroordeling en een vrijspraak betekenen.

Om die reden raden wij u dan ook aan eerst een strafrechtadvocaat te raadplegen alvorens vragen te beantwoorden en/of uw medewerking te verlenen aan het onderzoek.

Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 023 -750 53 00.

In spoedeisende gevallen (zowel tijdens als buiten kantooruren) kunt u bellen met de volgende telefoonnummers:

Mr. Dennis W.H.M. Wolters             +31 (0)6 - 24 20 32 75
Mr. Annemieke Baatenburg de Jong             +31 (0)6 - 24 99 11 16
Mr. Renske W. van Zanden             +31 (0)6 - 53 34 34 32
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok