Mr-D-Wolters

Mr. D.(Dennis) W.H.M. Wolters

strafrechtadvocaat

Tijdens zijn studie straf- en civiel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden is mr. Wolters gedurende twee jaren werkzaam geweest als gerechtssecretaris in de strafsector van het gerechtshof Amsterdam. In 1996 werd hij strafrechtadvocaat bij Schut & Grosheide Advocaten te Amsterdam, het huidige DLA Piper, waar hij zich in het bijzonder bezig hield met fiscaal- en economisch strafrecht. In 1999 trad hij toe tot de maatschap Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs. Daar heeft hij zich verder bekwaamd in het financieel strafrecht. In 2010 heeft hij zijn eigen kantoor – Wolters Strafrechtadvocaten - geopend om zo zijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wolters Strafrechtadvocaten en haar medewerkers houden zich namelijk uitsluitend bezig met het strafrecht.

Met succes heeft mr. Wolters cliënten bijgestaan die werden vervolgd ter zake van overtreding van fiscale en economische wetgeving. Hij trad ook op in diverse complexe fraudezaken, zoals in het onderzoek Klimop, en stond spraakmakende cliënten bij in zaken die de landelijke en internationale media haalden.

Mr. Wolters procedeert bij alle gerechten in Nederland. Hij verleent ook rechtsbijstand aan cliënten wiens zaak wordt behandeld door de Hoge Raad (cassatie).

Mr. Wolters is lid van:

E-mail:
vCard: vCard

Mobiel: +31 (0)6 - 24 20 32 75

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok